איש חכם פעם אמר..

  • יש באתר מחשבות תגובה לגל ההאשמות של המתמחה מעניין לקרוא  לת
    מרוצה מחשבות | 08/11/2007 10:05

    • איש חכם פעם אמר..
      אמיר-נפגע מחשבות | 08/11/2007 11:06

      ההגנה הכי טובה היא התקפה. העובדה היא שהם לא מוכיחים מהם מראי המקום של השאלות שתקפו אותם לגביהם. אין לי ולא היה לי אינטרסים להוצאה לאור אך הלכה למעשה כמות השאלות שפורסמה שם הייתה עוזרת לי לעבור את המבחן כל השאר כבר לא מעניין כל הכוחניות שמחשבות מפעילה לא רלוונטי למתמחים "הקטנים" שבחרו בה ושמו את כל מבטחיהם שהם לומדים עם החברה הגדולה ו"הבטוחה". האכילו אותנו בסלוגנים של :"מי רוצה לקחת על עצמו צ'אנסים וכו'.." אין אחד מהחברים שלי שאמור לגשת במועד אפריל ששוקל את הלימוד דרכם לא משנה מה יהיה.

      • אני עשיתי בדיקה מעמיקה
        עבר בקושי | 08/11/2007 11:24

        אני תלמיד מחשבות... עברתי שאלה שאלה עם הספרים כדי להבין איך יכול להיות שאחרי 10 שעות שלמדתי כל יום במשך חודשיים וחצי +קורס קיבלתי רק 68!!! מסתבר כי ל14 (!!) שאלות- הפתרון לא הופיע בספרים....14!!! אז איך הם מעיזים לתקוף אנשים אחרים שקודם כל יסתכלו על עצמם!

        • חשוב ביותר
          פרקטיס לאור | 08/11/2007 11:45

          תשאל את עצמך למרות כל השעות והחומר שכן היה למחשבות בספרים לאן היית מגיע וכמה היית מקבל (סביר להניח שנכשל) אם היית לומד עם החברות האחרות. כל התפיסה של החברות האחרות קרסה! תלמדו פחות, יש לכם אצלנו פחות חומר... הכל קרס. מחשבות היו היחידים שלכל אורך הדרך הזהירה מהבחינה והכינה הכי טוב במסגרת " ההפתעות" שהכינה הלשכה. מעניין לדעת כמה שאלות לא היו בספרי פרקטיס "המקוצצים" "הקצרים" וכמה לא הופיעו המתמחה "הממוקדים" "שמסתמכים על בחינות אחרונות. ח'ברה הבחינה הייתה קשה והשאלה האמיתית היא איפה הכינו הכי טוב במסגרת הקשיים שמציבה הלשכה!

          • כנראה שניתוח נתונים זה לא הצד החזק שלך
            אמיר-נפגע מחשבות | 08/11/2007 12:06

            תתרכז בנתונים הלכה למעשה, כל התקיפות של החבר'ה ממחשבות לא מעייניות אותי, אותי מעניין לעבור את הבחינה וכל המלחמות על הגב שלי לא רלוונטיות. העובדות הם כאלו שלמחשבות היו 16 שאלות חסרות בערכת הספרים לעומת מתמחה שחסר להם 9. 3 שאלות היו מספיקות לי. חמשת חבריי שלקחו את מערכת של אתר גלימה בנוסף למחשבות עבור את הבחינה בציונים שאינם מהווים שם סיכון מעל 75 והסיבה העיקרית היא, בניגוד לעמת מחשבות, כי מדובר על לימוד חקיקה משמעותי לקראת הבחינה, במקום לנהל מלחמה שייתנו שירות ראויי ללקוחות שלהם. שמעתי מהם בשיחה לאחר הבחינה ש"הלשכה מחפשת אותם", מה הם חושבים לעצמם שאנחנו בגן ואם כך עדיף לא ללמוד עם כל חברה שהלשכה חפצה ביקרה. משהו הפך אותי לשפן נסיון בעל כורחי ובמקום שכל המתמחים יצביעו ברגליים ממשיכים ללכת לחברה הזו כמו עדר זה פשוט אסון! יתר על כן, במהלך הלימוד חברי ביקשו ממני להצטרף אפילו לתוכנית שלהם משהו על מבחן המאה וגם לזה סרבתי כי האמנתי שמחשבות עושים עבורי הכל על מנת שאצליח בבחינה, תוכנית הלימוד שלהם קרסה אם כבר! אם זה תלויי בי אני אשכנע את כל החברים שלי לא ללמוד שם ויש לי עוד קבוצה נכבדת שחיכתה לציונים שלנו ואמורה ללמוד לבחינה הבאה. בקיצור, יצאתי טמבל גמור עם הלימוד איתם.

            • אם נתונים זה לא הצד החזק שלי. שכל זה לא הצד החזק שלך...
              פרקטיס לאור | 08/11/2007 12:30

              תפסיק להשמיץ כל הזמןץ איפה האחריות שלך? מאיפה הנתון שלא היו למתמחה 9 שאלות בספרים? חברים שלי שנכשלו איתם אמרו לי שלא היו כ-30!!!! שאלות. ולנושא החקיקה - למחשבות יש את 6 אוגדני החקיקה שבכל מקום הם ממליצים לקרוא אותם ואפילו בתחילת כל פרק יש הפנייה לחקיקה הרלוונטית. אני עבדתי "לפי הספר" ולפי ההנחיות שלהם ולכן לא יצאתי טמבל כהגדרתך.... לי גם יש חברים ולכולם אמליץ ללכת רק על מחשבות ולא להתפתות לעסקאות אחרות, מי שרוצה להוסיף גלימה שישלם ויוסיף... הלשכה חפצה ביקרה של חברת הבת שלה? אז איך זה שהם מעלים פיתרון שגוי לאתר שלהם? איך זה שהתפיסה הלימודית שלהם משתנה מידי מחזור? איך זה שהתפיסה הארונה קרסה? איך זה שבספרים שלהם לא היה מענה להמון שאלות? איך זה שבאתר שלהם ושיטת הלימוד שלהם לא מתייחסת לפסיקה והופיעו 22 !!! שאלות על פסיקה? נראה לי שאתה שתול ולא באמת מתייחס לעובדות.

              • כל זמן שלא מתמודדים עם הטענות לגופו של עניין..
                אמיר-נפגע מחשבות | 08/11/2007 13:36

                והעובדות לא דומות לתיאורים שלך. האמת, ל ממש אכפת לי מה אתה או חברים שלך תעשו, לי אכפת מחברים שלי ואם זה תלויי בי כף רגלם לא תדרוך שם כדי למנוע מהם את הטעות. מדוע הם לא מוכיחים שמדובר על 22 שאלות, גם אני יכול לצאת בהצהרות שווא שאין מאחוריהם כלום! תנו סימוכין ואנחנו נבחן את הנושא! האמת, נשמע לי שמשלמים לך כדי שתמליץ עליהם כך אולי אתה בעצם שתול. לגופו של עניין, לא ממש אכפת לי מה קורה כל זמן שאני אעשה מבחינתי את הכל על מנת לעבור את הבחינה. אם משהו בתוכנית הלימודים ההזוייה הזו חושב שאני יכול ללמוד יותר מ- 12 שעות ביום על ידי כסת"ח של "תקראו את החקיקה", זה מבחינתי הפלה של אחריות. לא כך מתמודדים עם תחרות ראוייה והעובדה שאני וחבריי הפכנו שפני נסיון! בריאות ובהצלחה לכולם,

            • לימוד עם מחשבות השוואה לגלימה
              מוטי | 09/11/2007 11:06

              אני למדתי עם ספרי מחשבות, הייתי בכל הקורסים שלהם וגם בתוכנית ליווי אישית מטעם הקריה האקדמית. א. נתון יבש: 177 סטודנטים היו בתוכנית ליווי אישית של מחשבות - במימון הקריה האקדמית עלותה כ 4000 ש"ח למתמחה. % העוברים מהקריה עומד על 52%. יש לסייג את הדברים בכך שעל אף תוכנית הליווי האישית מטעם מחשבות היו כאלה שלמדו באמצעות ספרים של חברות אחרות. ב. השיטה של מחשבות קרסה לחלוטין. הספרים האדומים של מחשבות שאמורות להכין אותך לבחינה, כמעט ולא נותנים כל ערך מוסף על הספרים הסגולים שלהם. הספרים האדומים של מחשבות מושתתים בעיקרם הגדול על בחינות הלישכה שעברו תוך שהם ששים לציין את העובדה כי על החומר שהם כותבים כביכול נשאלה שאלה. דא עקא 95% משאלות אלה לא יופיעו בבחינה הבאה, כך יוצא שאתה שם את הדגש לריק. ונקודה נוספת שאינה ניתנת לערעור מבחינתי השקעתי ולמדתי 90% מהחומר. בבחינה הרגשתי שינם הרבה שאלות חדשות שכלל לא נחשפתי אליהם במחשבות. והם גם לא היו מה 10% שלא למדתי.

    • לא מצליח להבין
      כנראה אדיוט | 08/11/2007 17:30

      אם מחשבות טוענים שהם המובילים בשוק ורוב המתמחים לומדים איתם. ואם רק 52% מכלל הניגשים עברו את הבחינה. אז לפי מה שאני מבין זה או שחצי מהתלמידים של מחשבות נכשלו. או שרוב התלמידים לומדים אצל המתמחה או פרקטיס. בכל מקרה מתישהו מחשבות לא אמרו את האמת!!! האם פיספסתי משהו???

      • בטוח אדיוט!
        מצטער בשבילך... | 09/11/2007 16:32

        אני יכול להבין שאתה מבואס, אבל אתה טועה: נניח שמחשבות שולטים ב 60% ופרקטיס והלשכה ביחד 40% סה"כ, אוקי? עכשיו, נניח שיש למחשבות 66% אחוזי מעבר, ו33% כשלון. אוקי? זה משאיר לאחרות 30% מעבר ו 70% כשלון. אם תעשה את המכפלות, תראה שבסוף עברו מכל החברות 52%. [(30 אחוז מעברX 40 אחוז מהשוק) + (66% אחוזי מעברX 60 אחוז מהשוק)] = 52אחוז מעבר בכל השוק... חשבון פשוט, אח שלי. לא צריך מבחן לשכה בשביל זה...