לצות המקסים ולאורנה-דחוף

  • לאורנה דחוף ולפורום(הילדה המודאגת לאמה)
    הילדה המודאגת לאמה | 24/06/2009 11:17

    הי אורנה מה שלומך נשמה?את זוכרת אותי ?כתבתי לך שיש החמרת מצב אצל אמא מבחינה אורטופדית ונפשית. לרענן את זיכרונך, בוועדות הראשונות בהתחלה בפעם הראשונה היא היתה צריכה לעבור כמה וועדות והם:נבדקה עי אורטפד רגיל כי יש לה בעיה בכתף שמאל,נבדקה עי נוירולוג כי יש חולשה בפלג גוף שמאל בגלל האירועיים שהיא עברה בעבר,נבדקה עי פסיכיאטר כי היא בדיכאון,נבדקה עי עובדת שיקום כי היא לא עובדת.ואז הם החליטו נפשית 30% כתף שמאל15% חולשה בפלג גוף שמאל20% יחד היא קיבלה 53% נכות כללית ואובדן כושר עבודה מלא 75%.לאחר המשך בירור אצל רופאים מבחינה אורטופדית יש לה בצד ימין שבר בגב+פריצת דיסק,ברגל ימין בברך מיניסקוס+ציסטה+דלקת.מבחינה נפשית בבריאות הנפש החליטו לערער על 30% שהיא קיבלה.כתבתי לך לפני חודשיים בערך ואמרת שנגיש את החומר לב.לאומי על החמרת מצב. הכן כך עשינו והיא הוזמנה לוועדות ערער. הראשונה פסיכיטריה היה ב25.6.09 השניה אורטופד שהיה ב14.6.09 ישבו שם כל מיני רופאים והאורטפד היה אורטופד שיקום ולא אורטופד רגיל כמו בוועדה הראשונה. שאלתי היא : 1.מה זה אורטופד שיקום? 2.נכון להיום לאחר בירור בב.לאומי נמסר לנו שיש וועדה ב5.7.09 בלי אמא הם יושבים לבד . .מה זאת הוועדה ?מה הם אמורים שם לעשות? אני סומכת עלייך שתסבירי לי ותעודדי אותי כמו בעבר ותגידי לי מה את יודעת מבחינה מקצועית. תודה רבה רבה מחכה לתשובה מימך דחוף אוהבת הילדה המודאגת לאמה.

    • לצות המקסים ולאורנה-דחוף
      הילדה המודאגת לאמה | 25/06/2009 08:40

      אני מחכה לתשובה בבקשה .

    • שלום לך הילדה המודאגת לאמהּ
      אורנה | 25/06/2009 17:27

      אני מבינה מהנתונים שרשמת שאמך לקראת סיום התהליך. הוועדה היא וועדה ערער מסכמת, ז"א שלאחר שהרופאים שבדקו את אמך(פסיכיאטר ואורטופד), חברי וועדת הערער צריכים לסכם ולהגיע להחלטות בקשר לקביעת אחוזי הנכות המגיעים לה. אורטופד שיקום הוא אורטופד המומחה בשיקום האיבר הפגוע, דהיינו טיפולים ומכשירים מותאמים לבעיה האורטופדית. ממליצה להמתין לקבלת ההחלטות בוועדה הרפואית. בברכת בריאות טובה יותר לאמך ובהצלחה.