ראה הסבר על אופן הגשת התביעה ועוד....

  • הבטחת הכנסה
    אבי | 22/12/2008 10:49

    שלום אני מילאתי טפסים לבקשת הבטחת הכנסה ונתנו לי גם דף אחד לפקיד לשכת העבודה. עכשיו אני יכול לשלוח תטפסים לביטוח לאומי למרות שלא היתי עדין בלשכת עבודה? עוד פחות מחודש אני עובר ניתוח שאחריו בערך 3 חודשים לא אוכל לעבוד האם אפשר להוציא פטור מהתייצבות בלשכת העבודה ? ואם כן איך? תודה

    • ראה הסבר על אופן הגשת התביעה ועוד....
      חיים רייזלר | 22/12/2008 23:08

      אופן הגשת התביעה עליך להגיש תביעה על גבי טופס תביעה להבטחת הכנסה בסניף המוסד לביטוח לאומי הקרוב למקום מגוריך. בנוסף עליך להביא המסמכים הבאים: ולגבי פטור מבתייצבות ציין בפני הפקיד שתתיצב בפניו לראשונה את העובדה שעליך לעבור ניתוח על מנת שיזמנו אותך לועדה בלשכה התעסוקה לקבלת פטור מהתייצבות.רק בריאות תעודת זהות אישורים כאמור בתנאי הזכאות מספר חשבון הבנק ואישור מהבנק או המחאה מבוטלת המאשרים שאתה הוא בעל החשבון, שבו אתה מבקש לקבל את הקצבה. ריכוז דפי עו"ש מחשבונך לשלושת החודשים האחרונים - ראה: מבחן הכנסה