מזונות לחמישה ילדים - דיני משפחה

  • מזונות על פי ניקבעים והיכן ההיגיון
    גלי | 06/02/2010 12:29

    נניח כי אני משתכר מ - 5000 ש"ח ומתוכם צריך גם לכלכל עצמי וגם אישתי תובעת מזונות למרות שהילדים מחצית מהזמן איתי (משמורת משותפת) מדובר ב- 5 ילדים ולפי הבנתי לאחר גירושיי אני אמור לשלם גם מזונות,איך אחיה,איך אתקיים ואיך אגדל את ילדיי ? והאם זה מעניין את מישהו ביכלל

    • מזונות לחמישה ילדים - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 06/02/2010 23:58

      גלי שלום, ביהמ"ש מתחשב ביכולתו הכלכלית של האב, אולם צריך גם להתחשב בכך שאדם שיולד 5 ילדים צריך לפרנסם. עפ"י הפסיקה הסכום המינימלי לילד הוא 1250 ש"ח בחודש, בתוספת הוצאות מדור (אם כי לעיתים קובע ביהמ"ש כי התוספת לכל ילד נוסף פוחתת).