מכירת רכוש של חסויה - דיני משפחה

  • תנאים למכירת חנות של חסויה
    נ | 05/02/2010 14:34

    ליאמי החסויה יש חנות. אני ואחותי אפוטרופוסיות עליה. הגשנו בקשה לבית משפט למכור את החנות . האפוטרופוס הכללי הגיב שהוא מסכים אבל עם תנאים . אני ביקשתי מאחותי שנגיב שאנחנו מסכימות , פתאום אחותי לא משתפת פעולה ואז הגבתי לבד שאני מסכימה. בית המשפט ביקש מאחותי להגיב תוך זמן מסוים גם אז אחותי לא הגיבה , האם בית המשפט יסכים למכור את הדירה בלי החלטה שלה ? והאם אני צריכה לבקש בקשה בהעדר תגובה? או שלבד בחלוף הזמן בית המשפט יקבל החלטה?

    • מכירת רכוש של חסויה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 06/02/2010 23:51

      שלום רב, תוכלי להגיש לביהמ"ש בקשה למתן החלטה, וביהמ"ש יחליט על סמך החומר שקיים בפניו, האם לאשר את המכירה. בברכת שבוע טוב, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה