תחזור אליה... ומי שישבר ראשון - ישבר

  • מה יהיה?
    עוז | 21/01/2010 17:11

    אשתי ואני בהליכי גירושין קשים כבר שנים, כל כמה חודשים קובעים לנו דיון בבית דין, כל פעם מחדש היא מסרבת בכל תוקף להתגרש, אומרת אני לא אשים את האצבע לחתום על הגט. מהתלת בבתי המשפט, ועושה כרצונה. בינתיים אני מחוץ לבית, לא יודע מה לעשות עם עצמי ואיך אפשר בכל זאת לקדם את ההליך הזה, אנחנו כבר לא חיים חיי אישות כחצי שנה אני מחוץ לבית, והמצב לא מזהיר. היא אומרת באלה המילים "לעולם לא "תקבל" גט", השאלה שלי היא האם יש דרך להביא אותה לידי כך שנתגרש כבר, חיי לא חיים, והיא אומרת שיותר טוב לה שאני לא בבית ושקט לה, (מצד שני לא מוכנה לוותר ולא איכפת לה שאני אחזור לבית) אני לא מוכן נמאס לי מהיחס שלה, השליטה שלה בי, הזלזול אשה שלא מעריכה שום דבר. תעזרו לי אם יש לכם איזו תשובה שתוכל לקדם את ההליך שאני נמצא בו. מודה לכם על הכל אני בייאוש נוראי....

    • תחזור אליה... ומי שישבר ראשון - ישבר
      נונ | 21/01/2010 17:41

      תדרוש יחסי אישות + מיקווה תדרוש שהיא תבשל עבורך "תחזור בתשובה" עד שימאס לה אלא אם יש לך מישהי - ואז אבוד לך!

    • אישה מורדת
      זיו | 21/01/2010 20:14

      בהחלט אם היא אישה מורדת ולא מוכנה לקיים יחסי אישות יתנו לך גט בלי בעיה .יש היום הרבה אופציות ברמה עקרונית יכולים לכפות עליה גט ע"י איום במאסר אפילו או כספית

    • הליכי גירושין
      עו"ד מ. שיפמן | 22/01/2010 09:52

      שלום רב בהחלט ניתן להפעיל לחצים על צד שמערים קשיים, אם זה בדמות בקשה לפירוק שיתוף בנכסים בהתאם לתיקון החדש לחוק יחסי ממון, ואם זה בדמות טענות הקשורות למרידתה של האישה וכד'. מומלץ להיוועץ בעו"ד מומחה לדיני משפחה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר