חלוקת מטלטלין - דיני משפחה

  • שאלה לעו"ד,חלוקת רכוש לפי פס"ד,אולי הוצל"פ ואיך?
    מנשה | 11/11/2009 16:50

    יש פסק דין לחלוקת רכוש בעין, ככול שניסתי לא הצלחתי להגיע להבנות עם אישתי, היא מוכנה לתת לי רק את חדר-שינה, ואני מעוניין לקבל חצי מכול מה שייש בדירה{ריהוט,מכשירי-חשמל,וכו'} יש לי רשימה מסודרת כולל תמונות של התכולה בדירה, לציין כי אני כבר 2 שנים מנסה להגיע להבנות ולא מצליח, שאלה: איך אני יכול לחייב אותה לתת לי את חלקי ברכוש {חצי} האים אני יכול לחייב אותה בדמי שימוש של 2 שנים ברכוש? תודה רבה. מנשה

    • חלוקת מטלטלין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/11/2009 22:58

      מנשה שלום, פנה לביהמ"ש בבקשה לאכיפת ההסכם ו/או פיצוי כספי בגין שווי המטלטלין שאתה זכאי לקבל. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • תגובה לעו"ד מיקי
        מנשה | 12/11/2009 00:14

        מה אני מגיש לבימ"ש, שם הבקשה, איך אוכל לבקש פיצוי כספי {הערכת-שמאי}, תודה לך,