שי נוי במזונות לאור שינוי בהרב נכסים - דיני משפחה

  • רכישת דירה בעת דיון על מזונות קטין
    מושון | 27/10/2009 06:12

    שלום, התגרשתי מאישתי לא מזמן ולא היו לנו כל נכסים. הסתיימו הדיונים במזונות הזמניים של הילד וכן נקבע מועד להוכחות. אחותי הציעה להלוות לי סכום לא מבוטל של כסף (ללא ריבית) על מנת שיהיה לי הון עצמי התחלתי לקחת משכנתא ולרכוש דירה. השאלה היא האם רכישת הדירה ותשלום המשכנתא יורידו את סכום המזונות (בשל הכנסה פנויה פחותה), או שמא יעלו את סכום המזונות מכיוון שיש לי נכס?

    • שי נוי במזונות לאור שינוי בהרב נכסים - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 27/10/2009 21:39

      מהו גילאי הילדים ? מהי הכנסה שלך ? מהי הכנסה של האימא ? גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • תשובה לעו"ד גיל
        מושון | 27/10/2009 21:47

        אני וגרושתי מרוויחים משכורת ממוצעת כמעט אותו הדבר לשנינו אין נכסים כלל והילד בן שנה השאלה היא איך יתייחס בית המשפט לכך שאני קונה נכס ובכך הכנסתי הפנויה תפחת לאור תשלומי המשכנתא