גילוי מידע על בן הזוג - דיני משפחה

  • איך אני משיג מידע על נכסי אישתי מלפני שנה?
    דורון | 13/10/2009 04:32

    איך אני יכול לדעת אילו נכסים היו רשומים על שם אישתי מלפני הנישואין? יש לי יסוד להניח שהיתה רשומה על שמה דירה והיא העבירה את בעלותה יש לכך השפעה רבה על המזונות ילדים שלנו ואנחנו כרגע בהליכים איך אני יכול לדעת האם גם היה רשום על שמה רכב??

    • גילוי מידע על בן הזוג - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 13/10/2009 15:22

      דורון שלום רב. יש לך שתי אפשרויות. האחת להגיש תביעה לבית המשפט ובמסגרת תוכל לקבל צווים לגילוי מידע. אפשרות שניה - סמויה - חקירה כלכלית על ידי חוקר פרטי בברכה והצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום