הבטחת ביצוע איזון משאבים - דיני משפחה

  • איזון אקטוארי
    ש | 07/10/2009 18:37

    האם לאחר ביצוע איזון אקטוארי ניתן לעקל חשבונות פנסיה וזכויות מאחר שהוסכם שכספי האיזון לא ישולמו מיד(היוון) אלא ינתנו רק כאשר הכספים יתקבלו בפועל.(בני הזוג בסוף שנות ה40 ועדיין שנים רבות עד הפנסיה בפועל)

    • הבטחת ביצוע איזון משאבים - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 08/10/2009 09:39

      לא רק שאפשר אלא חייבים לעשות זאת או באמצעות צווי עיקול או צווי מניעה או הוראות בלתי חוזרות דבר עם עורך דין להבטחת קבלת הכספים בעתיד