ריהוט בירושה - דיני משפחה

  • דין ריהוט שהתקבל בירושה מסבא בגירושין
    סיון | 06/10/2009 00:33

    אנחנו בהליכי גישור לקראת גירושין. את רוב הרהיטים בדירתנו ירשתי מסבי זמן קצר אלחר נישואינו. איני רוצה להיפרד מהם-רגשית הם מאוד חשובים לי. מה דינם?

    • ריהוט בירושה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 06/10/2009 11:58

      סיון יש שאלות רבות סביב עניין זה כמה הוא שווה ? כמה זמן אתם נשואים ? איזה שימוש נעשה בו ? מה הייתה הכוונה שהבאת אותו ? מה בעלך הבין לגבי ריהוט זה לכל תשובה משמעות ולאחר קבלת תשובות ניתן יהיה לענות על שאלתך בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום