ספירת מועדים בתקופת הפגרה - דיני משפחה

  • סיכומים בדיני משפחה
    אפרת | 12/08/2009 23:14

    נדרשתי להגיש סיכומים בימים אלו. הייתי רוצה לדעת אם אוכל להעביר אותם עד סוף החודש עקב הפגרה. בנוסף האם ניתן להוסיף או לתקן סיכומים עד סוף החודש וזה אחרי שהוגשו?יש לשבח את מהירות התגובה בפורם ותודה

    • ספירת מועדים בתקופת הפגרה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 13/08/2009 00:27

      אפרת שלום, אם ביהמ"ש לא ציין אחרת, הרי שהמועדים בתקופת הפגרה לא נספרים, דהיינו, יש להתחיל לספור את המועדים, במקרה שלך, לאחר ה- 1.9.09 לתקן סיכומים, לאחר שהוגשו, ניתן בעקרון באישור ביהמ"ש. בהצלחה עם הסיכומים, בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים