איך מתמודדים עם בעל כועס, נוקם, משמיץ - דיני משפחה

  • גירושין לאחר 5 חודשים ללא ילדים וללא רכוש.
    גלי | 08/08/2009 09:17

    כשהכרתי את בעלי הוא עבד בחברת הובלה ואני עבדתי בחברת אורנג' , את תחילת דרכינו התחלנו כידידים והוא היה מתרברב בכך שהיה מכור לסמים, מהמר,מסתובב עם עבריינים, מוכר סמים, בוגד באישתו. יש לו 2 בנות אחת מגרושתו והשניה מחברה שלו שחי איתה 7 שנים. אינני יודעת אם הוא משלם מזונות לבנות. יש לו חובות לביטוח לאומי, תיקים במשטרה על הימורים ופשע. אין לי מושג למה החלטתי להיות איתו, אומנם אין לו כלום אך יש לו לשון חלקלקה ומסוכנת!! אשר הפילה אותי. החלטנו להיות ביחד לנסות, ובמשך התקופה שלנו ביחד הוא ניסה לשדל אותי לעשן סמים , לא עישנתי אפילו סיגריות כ3 שנים רצוף מאז שהכרתי אותו, איך שהוא הוא הצליח לשכנע אותי ועישנתי כמה שאיפות מהסיגריה והוא החליט לצלם אותי ולתעד את היום כי הוא ידע שאני נגד הדברים האלו. לא הסכמתי אך לבסוף הסכמתי לכמה רגעים ושיתפתי פעולה. בעלי מעשן כל יום וכמה פעמים ביום חשיש!!! הוא מכור!!! וניסה לגרור אותי לזה ביחד איתו כל פעם שהוא היה יוצא לעשן הייתי במלחמות וריבים איתו שיפסיק אך ללא הצלחה. לאחר כמה חודשים שלנו ביחד הוא עזב את העבודה שלו וגרנו באותה תקופה ביחד, ואני הייתי בתקופה של אובדן כושר עבודה מאורנג' על פציעה בגב והחליטו להעזיב אותי. חיים סחף אותי בלפתוח עסק ביחד ואני נשמעתי נלהבת אמרתי לעצמי יופי הוא רוצה להתקדם אך סתם השלתי את עצמי כי ברגע שהחלתנו לפתוח את העסק על שמי הוא לא הוציא שקל על העסק!!! לא דלק!! לא חשבוניות!!! לא כרטיסים !!! לא רכב!!! לא ביטוחים!! לא כלום!! הכל היה עליי אני הוצאתי את כל ההוצאות השותפות של העסק!!. לאחר חודש עברנו לגור אצל אמא שלו ברעננה. ובינתיים הוא לא מוציא כלום על העסק או עליי כחבר. והתחילו המרמורים שלי ושלו התחלנו לריב כל יום לא היינו מאושרים כזוג וניפרדתי ממנו הרבה פעמים אך הוא הצליח לשכנע אותי לחזור אליו. ההוצאות של העסק גדלו ולא היו הכנסות בכלל ונכנסתי לחובות כספיים גדולים והוא לא עזר לי לצאת מהם המשפט היחיד שאמר לי - אל תדאגי הכל היה בסדר. פתחתי את כל החסכונות שלי כדי לכסות את המינוסים ואפילו שמתי לו כספים בחשבון האישי שלו. דרשתי ממנו שיחפש עבודה אך ללא הצלחה. התחננתי שיעבוד בעבודה כל שהיא רק שיעמיד אותנו על הרגליים אך לא היה לו איכפת. אני התחלתי לעבוד בעבודה זמנית בחנות לכלי בית. והחלטתי לסגור את העסק. כי העסק בכניס אותי לחובות. בקשתי הלוואה מההורים שלי כדי לצאת מהברוך שניכנסתי אליו. כל יום אמרתי לו שאני רוצה לעזוב אותו כי אני לא מאושרת איתו והוא תמיד אמר שאם היה לנו כסף אז הכל היה אחרת ושאני אתן לו עוד הזדמנות ואני ברוב תמימותי נתתי לו, החלטנו להתחתנן כי אמרו לנו שחתונה פותחת דלתות ומזל. לאחר החתונה הכל התחיל להיות יותר גרוע!!! לא יצא מהבית נכנס לדכאונות, לא עבד!!! לא פירנס!!! שיחק במחשב שלו כל לילה ולילה עד השעות המאוחרות . ואני מצאתי עבודה כמנהלת יבוא בחברה לחליפות גברים. הוא התחיל לקנא שאישתו עובדת והוא לא. וכל יום שעובר אני דורשת ממנו שיתחיל לעבוד במשהו אפילו בחלוקת עיתונים וכל הריבים האלו נעשו בבית הוריו כי התגררנו שם והם עדים כמה הייתי לוחצת עליו. הייתי מביאה לאמא שלו כספים שתפקיד בחשבון שלו שלא יהיה במינוס גדול . החלטתי לעזוב אותו וזה לא היה בהפתעה מיצידו כי אמרתי לו מידי יום שאני לא רוצה את הנישואין האלו. עזבתי אותוו נסעתי להוריי מאותו יום הוא איבד את השפיות שלו , ממציא עליי שקרים שאני מנהלת רומן עם הבוס שלי , מפרסם האינטרנט את כל הרגעים האינטימים שלי איתו, את התמונות שצילם אותי, מתקשר לאבא שלי ואומר לו שאני חייבת לו כספים, לא מוכן לתת לי גט!!! מאיים שיפרסם כל תמונה שיש לו עליי, רוצה כספים שאין לו כל בסיס לדרוש. הוא פשוט השתגע!!! הוא לא יודע מה הוא מוציא מהפה שלו. אני נשואה 5 חודשים. אין לנו רכוש ולא ילדים מה אני עושה במצב כזה? איך אני מסיימת את זה מהר? הוא במצב לא שפוי כרגע? אני חייבת עזרה.

    • איך מתמודדים עם בעל כועס, נוקם, משמיץ - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/08/2009 21:40

      גלי שלום, צר לי לשמוע את סיפורך הקשה, וכצפוי - התשובה המתבקשת היא שאת צריכה דחוף להתייעץ עם עו"ד !!! ככל שיעבור יותר זמן, העניין עלול להסתבך יותר. מעבר לעניין הגירושין, את זקוקה לטיפול בעניין החובות, כדי למנוע ממנו להמשיך לבצע פעולות שיגדילו את חובותיך, וכן טיפול בעניין הפרסומים המשמיצים. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים