עדיפות בגידול ילדים- דיני משפחה

  • שאלה דחופה ביותר
    מיה | 26/07/2009 16:43

    אמי נפתרה ממחלה לפני כשנתיים אבא שלי מגדל את אחיותי בנות ה 6 וה 13 אני אחותם הגדולה בת 24 נשואה. אבא שלי היה נשוי בעבר ויש לו מנישואי הקודמים 3 בנות במקרה וחז וחלילה יקרה משהו לאבא שאלתי היא האם לי יש את העדיפות לגדל את אחיותי הקטנות?

    • עדיפות בגידול ילדים- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 26/07/2009 18:18

      שלום רב כל מקרה לגופו. אין ענין חד משמעי, הדברים ייבדקו, חו"ח ובמידת הצורך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

    • עצה פרקטית בעניין העדפת אפוטרופוס במקרה של פטירה
      עו"ד ויקטוריה גלפנד | 26/07/2009 20:58

      מיה, ע"פ החוק באפשרותו של אביך לציין בצוואתו למי הוא מבקש לתת את האפוטרופסות על ילדיו הקטינים במקרה פטירתו. אם לא יימצאו נימוקים כנגדך, ואם הצוואה נעשתה כנדרש ע"פ החוק, בית המשפט יכבד בד"כ את הצוואה וימנה אותך כאפוטרופא. בברכה, ויקטוריה גלפנד, עורכת דין לדיני משפחה