הכפשת שם - נ.ב.

  • הכפשת שם
    לא חשוב | 22/07/2009 17:21

    שמו תלונה בשמי נגד חווה מסויימת ובתלונה כתוב שהיה התעללות בחיות וכדומה.איך אני יודעת שהתלונה בשמי? זה כי המתלונן עצמו הפיץ זאת בקרב בעלי החווה ואמר להם ששמע כך ממני.האם יש סיכוי כלשהו שבית המשפט יתן לי אפשרות להוכיח את עצמי ע"י כך שיבדקו בשיחות הנכנסות במשרד השירותים הוטרינריים ויוכיחו כי זאת לא אני?המצב הזה הורס הרבה דברים בין משפחות רבות.

    • הכפשת שם - נ.ב.
      לא חשוב | 22/07/2009 17:26

      יש לציין גם שהתלונה הייתה שקרית והיא נועדה אך ורק לסיכסוך בין המשפחות.

    • פגישה בשם טוב - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 22/07/2009 23:00

      זה לא הפורום המתאים יש לפנות לפורום דיני נזיקין, שם תקבלי מענה בברכה גיל שחף, עו"ד