דמי מפתח - דיני משפחה

  • משכנתא ועוד
    ליאור | 09/06/2009 23:07

    שלום לפני 20 שנ היתה לי דירה בדמי מפתח אבא שלי נכנס לגור בדירה ומכר אותה מול הסכם איתי בכתב החלפנו דירות אני עברתי לגור בדירה שלו והוא בשלי הדירה בדמי מפתח נמכרה ע"י אבי. הדירה שבה אני גרה שרשומה על אבי אני משלמת 20 שנה משכנתא רשמנו אני ואבי מודפס הסכם שלי אין זכויות על הדירה בדמי מפתח והוא אין לוז כויות ולא חובות על הדירה שאני גרה בה כבר 20 שנה החתמתי את אחיי שהדירה שלי הסכם בינינו כולם חתמו,המשכנתא על שם אבי אין ביטוח חיים לאבי במשכנתא. אבא שלי הבטיח לעשות לי צוואה שהדירה רק שלי מסיבות אישיות עד היום הוא דחה את הצוואה,שאלתי היא. יש משכנתא על שמו חס וחליל ה הוא נפטר מה קורה אם הבנק הרי יש משכנתא על שמו? בנוסף המסמך שאני אבא ואחיי חתמנו קביל בבית המשפט? האם הבנק יכול בעתיד במצ בשל מוות לדרוש את שאר החוב ולאלץ אותי להחזיר את שאר החוב שנותר על שמו של אבי? בנוסף כיצד ניתן להעביר את ההלואה על שמי או מה אני יעשה אם הוא לא יעשה צוואה? יש לי זכויות איפה אני עומדת? מול משפחתי אין בעיה לפחות כרגע מי יודע מה ילד יום? תודהנ מאד מודאגת

    • דמי מפתח - דיני משפחה
      עו"ד גיל. שחף | 10/06/2009 15:11

      תנסי להציג את השאלה בפורום נדל"ן. זה פחות מתאים לפורום דיני משפחה.