שינוי בי"ס- דיני משפחה

  • שינוי מוסד חינוכי ילדים
    גלעד | 27/05/2009 12:19

    הילדים נמצאים אצל האמא היתה החלטה משותפת לגבי מוסדות החינוך שלהם שהיו מקובלים על שנינו והיום האם רוצה להעביר למוסד חינוכי שאינו מקובל עלי כלומר מדתי לחילוני האם היא יכולה לעשות זאת למורת רוחי ומה הם זכויותי בעניין?

    • שינוי בי"ס- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 27/05/2009 15:47

      שלום רב כדי להחליף בי"ס יש להיוועץ בהורה השני וסתם כך אין להחליט על דעת הורה אחד. במקרה של אי הסכמה ניתן לפנות לביהמ"ש ע"מ שיכריע. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר