הוצאות אחזקת הבית קודם גירושין

  • תשלומי חובה
    דינה | 27/05/2009 07:59

    ביתי בהליכי גט עדיין אין גט בעלה עזב את הבית לפני כחודשיים לערך ממתיי היא מתחילה לשלם חשמל ארנונה וכו' האם מיום הגט או מיום שעזב?יש לציים שהוא עזב לה את כל החובות והלך דיון במזונות באוקטובר בנתיים יש תביעה למזונות זמניים אך לא יודעים ממתיי היא אמורה לשלם תודה

    • הוצאות אחזקת הבית קודם גירושין
      טו"ר אביעד אושרי | 27/05/2009 13:54

      הוצאות אחזקת הבית נחלקות לשלושה חלקים חלק הילדים (קטינים) - מוטל על האב וכחלק ממרכיב מזונות הילדים. חלק האשה - באם היא זכאית למזונות אשה קודם הגט אזי יחולו גם הם על הבעל. ובאם אינה זכאית יחולו עליה. חלק הבעל - כל זמן שהוא מתגורר בדירה יחולו עליו משעזב את הדירה דינו כחלק האשה.

    • תשלום הוצאות הבית
      עו"ד מ. שיפמן | 27/05/2009 15:54

      שלום רב היא אמורה לשלם כדי שלא יינתקו לה את החשמל/מים וכו' ולדרוש התשלום במסגרת הבקשה למזונות זמניים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר