לפנות למשרד הרווחה

  • הפרות הסדרי ראיה שלא מטופלים ע"י פק"ס
    זמיר | 27/05/2009 06:06

    פרודתי מפירה מזה שנתיים הסדרי ראיה, למרות שבית הדין הורה לפק"ס לטפל בכך ואף קבע שיקנס המפר, הפק"ס מתעלמת מפניותי ותחנוני והתוצאה היא שהילדים מסרבים לבוא אלי ובכל פעם שאני מגיע מקללים אותי [בן 8 ובת 5] צועקים תביא כסף, אבא שלנו מת, נרביץ לך בפטיש של שניצל, אבא שלא קונה נעליים הוא לא אבא. אין דין ואין דיין. אני משלם מזונות כסדרם בהוראת קבע וגם קבלות חריגות שנשלחות אלי בדואר. מה אפשר לעשות

    • לפנות למשרד הרווחה
      יוסף | 27/05/2009 08:52

      עליך לפנות למשרד הרווחה בטענת הסתה

      • מעגל סגור בפניות שהוביל לניכור הורי
        זמיר | 27/05/2009 13:09

        גם אני חשבתי כך ופניתי לפק"ס ארצית הגב' רונית צור מס' פעמים בשנתיים האחרונות, פנייתי הועברה לפק"ס מחוזית הגב' זהבה קורין שערכה ועדת תסקירים, הגיעה למסקנות חשובות והעבירה את הטיפול לפק"ס האזורית, שלא עשתה דבר מן המסקנות ואין דין ואין דיין, אני את הילדים לא רואה ועכשיו בדיוק כמו קודם,הם אומרים שאני מת בשבילם.

    • הפרה של הסדרי ראיה
      עו"ד מ. שיפמן | 27/05/2009 15:57

      שלום רב עליך לפנות באופן דחוף לביהמ"ש ולהעלות הסוגיה בפניו, יתכן ויש מקום לעריכת בדיקת מסוגלות הורית, לאור מה שמתואר על ידך שנראה על פניו כהסתה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • האם אני יכול לפנות במכתב ללא העו"ד?
        זמיר | 27/05/2009 19:59

        האם אני יכול לפנות בכתב לבית הדין באופן ישיר ולשטח את הדברים בלי העו"ד שמאד עסוק ומתקשה להתפנות אלי?

        • לאימא שמשתמשת בילדיה כשק איגרוף כנגד אביהם
          אייזיק | 29/05/2009 14:35

          ראויה אך ורק לקבל "טיפול" דרך בית המשפט. כל מה שעליך לעשות ובמיידי להגיש תביעה לחזקת הילדים אצלך ובואתה נשימה לבקש מבחן מסוגלות הורית לאם. אם ילדיך חשובים לך, שכור עו"ד טוב וטפל בה כפי שצריך. אם המצב ישאר כפי שהוא ילדיך יישאו עמם צלקות להרבה זמן. בהצלחה

          • תוספת
            אייזיק | 29/05/2009 14:40

            א. לבד אין באפשרותך לעשות דבר. ב. אל תתקרב לבית הדין בנושאים שכתבתי לך קודם אלא ורק לבית המשפט לענייני משפחה.