עדות שקר בביה"ד- דיני משפחה

  • הטיפול בעדות שקר בבית הדין
    זמיר | 27/05/2009 05:58

    פעם אחר פעם גרושתי מצהירה בבית הדין על דברים שמוכחים כשיקריים באופן בוטה לאורך כל הדיונים, ולמרות זאת ניתנת לה במה לכך, איך אפשר להפסיק עם זה?, לדוגמא שהסבא שלי המשותק ואילם לחש לה באוזן שהיא היורשת שלו, שיש לי אשה וילדים במקביל למשותפים שלנו, שהירבצתי לה, שהיתה אשה נאמנה וכו'

    • עדות שקר בביה"ד- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 27/05/2009 16:00

      שלום רב ביה"ד צריך להכריע בסופו של יום אם אדם שמעיד בפניו משקר ואם כן הוא נותן לכך ביטוי בפסיקתו. אם מדובר בשקרים בוטים אולי יש לשקול הגשת תביעת לשון הרע. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • אני טוחן מיים ודי עצוב
        זמיר | 31/05/2009 23:11

        בטוח שעו"ד טוב היה משפר את מצב ילדי ומצבי ומציל אותם מידי האשה הנקמנית, אלה שאני כנראה חסר מזל משום שבחוסר נסיון שכרתי עו"ד שפוגש אותי פעם בחצי שנה בדיונים וביתר הזמן אינו בקשר איתי ואינו מייצג אותני ולי אין כסף ודרך לשכור אחר

    • עדות שקר או אשה בלי הגיון
      אשי | 27/05/2009 22:42

      אשתך יכולה לשקר כמה שהיא רוצה בבית המשפט לענייני משפחה, זה קורה כל הזמן והשופטים לא מתרגשים וגם היא לא תענש על כך , זה דווקא מעניין אותם לשמוע כל מיני שקרים ותחבולות ועד כמה אשה יכולה להמציא המצאות השופטים לא טיפשים ומה זה מועיל לאשתך אם סבא שלך לחש באוזנה שהיא היורשת כשצריך שני עדים ואין לה ויש לך שני ילדים מאשה אחרת ואין לך. מי שתובע וטוען צריך להוכיח יש שלב הוכחות בדיונים. נכון שזה מרגיז לחיות עם אשה שקרנית , אבל בסוף היא תיווכח שזה לא מועיל ורק מורידה מכבודה בבימ"ש ואולי בסופו של דבר היא תבקש סליחה על כל מה שעשתה .