עדות נגד אב

  • שאלה
    *** | 16/05/2009 10:54

    האם ילד שלא ראה מעולם את אביו (מגיל שנתיים) יכול להעיד נגד אביו בגיל 17?ולשמש כעד נגד האב על כך שלא שילם לו ולאמו מזונות מעולם?

    • עדות נגד אב
      עו"ד מ. שיפמן | 17/05/2009 16:03

      שלום רב עדות של ילד כנגד אביו בדר"כ אינה מתרחשת, ביהמ"ש אינו מאפשר זאת. יש מספיק דרכים כדי להוכיח זאת ולא חייבים להעמיד את הילד במצב שכזה ובודאי כשהוא קטין. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר