גירושין - דיני משפחה

  • החלטנו שמתגרשים. מה עכשיו? למי פונים? בבקשה עזרה..
    שחר | 14/05/2009 21:46

    איך מתקדמים לשלב הבא בגירושים? איך בוחרים עו"ד? האם צריך עו"ד? מה עושים? אני צריכה גורם מכוון בנושא אודה על עזרה דחופה!

    • גירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 15/05/2009 01:52

      שלום רב, מומלץ להיוועץ עם חברים שעברו את החוויה או עם עו"ד מוכרים, כדי לבחור עו"ד. כמו כן מומלץ שגם אם לא מבקשים ייצוג משפטי, שיהיה זה עו"ד אשר ינסח בסופו של דבר את הסכם הגירושין. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • איצה
        דפנה | 15/05/2009 11:09

        אני גרושה כבר שנה וחצי מיעצת לך לא למהר לחשוב טוב טוב מה את רוצה ועל מה את מוכנה לוותר לא לעשות דברים בפזיזות כי אחכ אין חזרה על תוותרי על הרבה קחי מה שמגיע לך בהצלחה

        • דפנה.... אולי ממך תגיע הישועה?;
          שחר | 26/05/2009 12:32

          הי דפנה, מקווה שתוכלי לעזור לי במציאת עו"ד או בסיכוי למצוא עורך דין טוב ... קיוויתי שלא אצטרך להגיע למצב הזה, אבל כנראה שבסופו של יום הגעתי ואני לא יודעת איך לפתור את הבעיה שלך שחר

      • עדיין חייבת עזרה
        שחר | 26/05/2009 12:30

        הי מיקי, לשמחתי ולצערי, אין לי חברים שעברו "חוויה" דומה, ולא עורכי דין מוכרים בתחום איך בכל זאת אני בוחרת עו"ד?