צו מהמשטרה

  • דחיית דיון ע"י עו"ד "משיכה של זמן" עד כמה זמן ניתן
    רוני | 11/05/2009 15:43

    אנחנו בהליך גירושין בבית דין לעניני משפחה נקבע לנו מועד ושבוע קודם העו"ד של בעלי מודיעה שלא יכולה ודוחה את הדיון היא נוסעת לחו"ל בית משפט דחה את הדיון בחודש . איך אפשר למנוע דבר כזה שלא יקרה דחייה נוספת,איך בית משפט לא מתערב בחוסר אכפתיות ואנושיות כלפי הצד השני? יש לציין שהיה מועד ובית משפט דחה בחודש ועכשיו העו"ד שלו לא יכולה להגיע ונדחה בעוד חודש למעשה3 חודשיים דחייה המסמכים הוגשו בספטמבר ובדיון אחד זה לא יגמר

    • צו מהמשטרה
      יוסף | 11/05/2009 16:05

      אם פעם אחת היא דוחה ניתן להביא את הבעל ע"י צו מהמשטרה

      • דחיית דיון
        רוני | 11/05/2009 16:17

        איך עושים מה עושים ? האם יש חוקים בנושא?

    • דחיית דיון - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/05/2009 17:58

      שלום רב, דחיית דיונים בגין נסיבות הקשורות לעוה"ד המייצגים אינה דבר חריג, וביהמ"ש/ביה"ד משתדלים להתחשב בעוה"ד, כשמוגשת בקשה כזו, בעיקר עם הוגשה בהסכמת הצד השני. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • דחיית דיון
        רוני | 12/05/2009 09:32

        הצד השני לא הסכים ,והצענו כמה תאריכים בשבוע או שבועיים הקרובים ודחו אותנו בחודש מאוד' נחמד שמתחשבים אבל איפה אחריות של עו"ד שיש לו דיון קבוע מראש ככה סתם לטוס לחול

        • דחיית דיון - דיני משפחה
          עו"ד מיקי חשמונאי | 12/05/2009 11:44

          שלום רב, כך מתנהלים הדברים בכל הערכאות, לטוב ולרע (לעיתים גם "הצד שלך" עלול לבקש דחיה, עבור עוה"ד או עבורך, וגם את תרצי שיתחשבו בך...). בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

          • מסקנה מכך:(וזה אמיתי)

            השופט/ת שלכם מעריך/ה ואוהב/ת יותר את עוה"ד של בעלך מאשר את עוה"ד שלך. מסקנת המשך - הוא/היא י/תפסוק יותר לטובת בעלך בכל ההליכים. לצערנו, מערכת המשפט בארץ מבוססת לא על צדק אלא על קשרים בין עוה"ד והשופטים, שכן שופט הוא בסה"כ עו"ד לשעבר....