תביעת אבהות

  • צריכה עזרה
    אורית | 10/05/2009 09:16

    אני רוצה להגיש תביעת אבהות ויש לי כמה שאלות: יש לי את תוצאות הבדיקה האם אני עדיין צריכה לקרוא לתביעה תביעת אבהות או תביעה לפסק דין הצמרתי אמרו לי שאני צריכה לצרף לתביעה את היועץ המשפטי גם שיש תוצאות של הבדיקה, תודה מראש.

    • תביעת אבהות
      עו"ד מ. שיפמן | 10/05/2009 23:59

      שלום רב את אכן צריכה להגיש תביעת אבהות ולצרף את היועמ"ש. אפשר במקביל להגיש תביעת מזונות כדי לא להפסיד זמן. בברכה מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר