ככלל, בית הדין הרבני אינו רואה בעין יפה מי

  • זקוק ליעוץ
    גל | 30/04/2009 14:33

    שלום רב, אני כבר קרוב לשנה בהליכי גירושים וכבר היה דיון אחד בבית הדין הרבני. בינתיים התחלתי קצת לסדר את חיי ופגשתי בחורה שאני רוצה להמשיך להיות איתה בקשר רומנטי ואולי גם לגור איתה.לאשתי לשעבר נודע עליה והיא כמובן מספרת לכולם שפרידה הייתה בגללה, למרות שזה ממש לא נכון. האם זה בעייתי להיות כרגע בקשר כזה עם הבחורה החדשה ואני עלול לשלם על כך ביוקר? תודה מראש,

    • ככלל, בית הדין הרבני אינו רואה בעין יפה מי
      אביהו | 30/04/2009 15:28

      שמנהל חיי חברה ובטח חיי אישות עם אישה אחרת בעודו נשוי ואולי מסרב לתת גט. רצוי מאד שתתרחק מהעניין ותפגין פחות את יחסיך עם אותו אישה וזאת עד שתסיים את הליך הגירושין. אין ספק שאשתך תשתמש בזה כנגדך מול בית הדין.

    • זוגיות חדשה לפני הגירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 30/04/2009 23:53

      שלום רב, קיום קשר חדש בטרם הגירושין אינו מתקבל בחיוב ע"י ביה"ד, אשר היה וישתכנעו כי בגלל אשה זו אתה מבקש לפרק את המשפחה, עלולים לחייבך בתשלום כתובה, לאשתך אותה נטשת כביכול למען אחרת. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים