הסדרי ראיה - דיני משפחה

  • ייעוץ דחוף
    מלי | 30/04/2009 13:50

    שלום, אני לא יודעת מה לעשות אני גרושה בהסדרי הראיה האבא לוקח תילדים אחד לשבוע עד הערב ושבת מהבוקר עד הערב אין לינה אין חגים, יש פקדית סעד אבל היא לא עושה כלום, האב מנהל חיים נורמלים וטען שלא יול הילדים מאוד רוצים להיות עימו ולישון מה עושים להרחיב, אני כבר לא יכולה גם מבחינה אישית החופשות נופלות עלי לבד.

    • הסדרי ראיה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 30/04/2009 23:45

      שלום רב, פני לביהמ"ש בתביעה להרחבת הסדרי הראיה או לחילופין הגדלת גובה המזונות בגין העובדה שאינו פוגש את הילדים בתדירות סבירה (אלא אם כן ההסדרים המקויימים נקבעו בהסכם גירושין כמו שהם אכן מתבצעים). בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • תנסי ללכת ב"הפוך על הפוך"

        למשל, תלכי לפקידת סעד ותתלונני שהוא מתעלל בילדים ותגידי לה שאת לא רוצה לתת לו אותם, שלדעתך הוא לוקח אותם יותר מדי וצריך לצמצם לו את הסדרי הראיה ושיהיו בפיקוח של עו"ס. היא כבר תזרז עניינים...