גירושין - דיני משפחה

  • שיר
    אשמח לתשובה | 11/04/2009 22:33

    אני נמצאת בהליך גירושים, כבר כחודש אנו לא גרים יחד. חתמנו על הסכם והגשנו אותו, אך עדין לא התקיים דיון. שאלתי היא: כחודש לפני שנפרדנו חברי לשעבר שלח לי מייל ושאל לשלומי, עניתי שהתחתנתי וכבר מתגרשת, סיפרתי על חיי הגהנום בהם הייתי, הוא השיב במייל נוסף אך לא עניתי. חברי לשעבר משתמש במילים חמות כלפי כל אחד/ת כגון "יקירתי" בעלי בנפרד פרץ היום למייל שלי, החליף סיסמא וקרא זאת. האם יש לו עילה לסרוב גט? לאישה מורדת? אני מודעת לזה שהוא עבר על החוק, אך מעדיפה לא לעשות עם זאת כלום ורק לקבל את הגט המיוחל.

    • גירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 12/04/2009 22:29

      שלום רב, אם בעלך יציג את המייל שמצא, בפני ביה"ד, כהוכחה לכך שיש לך קשר עם גבר זר - יחייבו אותו לתת לך גט, שכן הדבר מהווה עילת לגט ולא לסרבנות גט ! בברכת חג שמח, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים