פרטים נוספים

  • תביעת אבהות
    אדר | 02/04/2009 09:59

    שלום. הגשתי תביעת אבהות, ובית המשפט שלח מכתב שלא ידוע לי תוכנו לפרקליטות מחוז מרכז. מה הקשר בין הפרקליטות לתביעת האבהות? מה אמור להיות תוכן המכתב? תודה אדר

    • פרטים נוספים
      אדר | 02/04/2009 15:42

      המכתב הוצא לפרקליטות לאחר שהנתבע הודיע על הסכמתו לבדיקת רקמות

    • בדיקת אבהות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 02/04/2009 23:56

      אדר שלום, בכל הליך משפטי הקשור לקביעת אבהות, מעורב היועץ המשפטי לממשלה, כדי לבדוק האם לא תיפגע טובת הקטין כתוצאה מהבדיקה (אם יתברר שהוא "ממזר" עפ"י ההלכה הדתית, למשל). בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים