הסכם ממון- דיני משפחה

  • הסכם ממון שאלה חשובה
    אבי | 01/04/2009 09:55

    היי חתמתי עים אישתי הסכם ממון 10כ ימים לפני החתונה כשאישתי אמרה לי לחתום היא לא אמרה לי שזה הסכם ממון החא פשוט חירטטה אותי. השאלה שלי היא כזאת לפני כשהתחתנו היה לאישתי עסק קטן מאוד לאחר הנישואים (6 שנים) העסק צמח מאוד השאלה שלי היא אנחנו כרגע בתהליך גירושין לפי ההסכם האים מגיע לי משהו מהעסק שלה? 1)רכב על השם שלה 2)נכס על השם שלה נ.ב. החברה היא עוסק מורשה ולא בע"מ

    • הסכם ממון- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/04/2009 18:55

      שלום רב איני יודע מה נקבע בהסכם אך אני מניח שכתוב בו שהעסק נשאר שלה ויש הפרדה רכושית. בהנחה שזו מהות ההסכם והוא אושר כדין אזי יהיה קשה מאוד לטעון שלא ידעת/לא הבנת וכו'. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • המשך
        אבי | 02/04/2009 08:43

        בוקר טוב מיקי, זה ההסכם שחתמתי עליו בנוסף ההסכם הנ"ל נחתם שבועיים לפני החתונה וכן אושר על ידי הנוטוריון

        • הסכם ממון
          טו"ר אביעד אושרי | 02/04/2009 12:09

          הסכם ממון שהוסכם קודם החתונה ואושר ע"י נוטוריון, הינו הסכם ממון מאושר כדין. למרות זאת ניתן לעיתים למצוא פרצות בהסכם ולכן רצוי שתפנה עם ההסכם האמור לייעוץ פרטני אצל טו"ר או עו"ד