חובות בנ"ז - דיני משפחה

  • חובות
    אנהלה | 23/03/2009 19:30

    אני ובעלי בתהליכי גירושין בפסיקתא חלקית שקבע בית המשפט הוחלט שכל החובות ישולמו ע"י בעלי מכיוון שהוא גרם להם בעיקבות הימורים. יש לי כמה תיקים בהוצאה לפועל ונאמר לי שם שלמרות שיש החלטה כזאת שבעלי ישלם את החובות אני מחוייבת בכל זאת לשלם אותם כי את צד ג' לא מעניין מה הבעיה ביני לבין בעלי הם רוצים את הכסף שלהם. ברצוני לשאול מה שווה ההחלטה של בית משפט אם בכל זאת יחייבו אותי בתשלום חובות אלה שלא אני גרמתי להם.

    • חובות בנ"ז - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 24/03/2009 11:38

      שלום רב, להחלטת ביהמ"ש משמעות ביחסים בינך לבין בעלך, ואינה מחייבת את צד ג. היה ותשלמי חובות במקום בעלך, תוכלי על סמך אותה החלטה לפתוח תיק הוצל"פ נגדו, ביחס לכספים ששילמת במקומו. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • חובות
        אנהלה | 26/03/2009 23:03

        לעו"ד מיקי חשמונאי תודה על תשובתך.יש לי שאלה נוספת מה יעזור פתיחת תיק בהוצאה לפועל אם את 2000 ש"ח מזונות עבורי ועבור שלושת הילדים הוא לא משלם האם יש אפשרות בכל זאת לדרוש ממנו לשלם חובות שלא שלי ולא היו אף פעם ברצוני לציין שבעלי בן אדם נוכל שרימה הרבה אנשים שבאו ואיימו. אודה על תשובתך