הסכם ממון וצוואה

  • דירה
    יפה | 04/03/2009 10:36

    אני נמצאת בזוגיות שניה שמעוגנת בבית משפט. לי יש דירה משלי שרכשתי בדיוק בזמן היכרותינו מכספים של דירה קודמת שמכרתי. אני משלמת בינתיים משכנתא על הדירה. בחוזה הממון שלנו רשום כי כשאלך לעולמי בן זוגי יכול להמשיך ולגור בדירה 5 שנים נוספות ולאחר מכן הדירה תימכר וכל הכספים יתחלקו בין שני ילדי. היות וקיבלתי מבן הזוג הצעת נישואין וכל חוזה הממון מתייחס אלינו בזמן שאנו "ידועים בציבור",מה יקרה אם נינשא -מה יהיה גורל הדירה?(בצוואה רשמתי אותה לטובת ילדי) תודה ישראלה

    • הסכם ממון וצוואה
      עו"ד מיקי שיפמן | 04/03/2009 14:20

      שלום רב כדי למנוע מחלוקות ובעיות בעתיד הייתימציע שתעדכני את ההסכם ושנושא הכספים/דירה יובהר מעל כל צל של ספק. הסכסוכים המשפטיים שיכולים להיגרם כתוצאה מחוסר הוודאות יכולים להימשך אח"כ שנים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר