צוואה - דיני משפחה

  • צוואה
    רחל.ס | 03/03/2009 14:15

    הנני אם ל-10 ילדים ,האם מקובל לציין בצואה כי לאחר מותי במידה ו-8 מילדי יסכימו למכור את הדירה ואלו 2 או 1 יסרבו לחתום על המכירה האם ע"פ צואתי כן תנתן אפשרות המכירה למרות התנגדותם וכי לא תצטרך חתימתם על המכירה? האם מקובל לרשום כך בצואה??? או שמה ישנה אפשרות אחרת אנא אמור לי הכיצד?

    • צוואה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 04/03/2009 08:19

      אפשרי לכתוב כך אולם רצוי שהצוואה תערך על ידי עורך דין מומחה בתחום