אלימות - דיני משפחה

  • החלטה שגויה של שופט-דחוף דחוף
    נתנאלה | 24/02/2009 03:03

    במקרה של צו הגנה נגד בן (בן 47) המתעלל בהוריו (אב עיוור נכה 100% + בן 70, המטופל ע"י אם בת 66) פיזית ומילולית והשופט האמין לבן שטען שהוכה ע"י אימו למרות שלאם חבלות כחולות ברגליה, וביטל את צו ההגנה, למרות שנאמר לו שיש צילומי וידיאו של האלימות, והוא סירב לצפות בצילומים ואף קנס את האם ב-3000 ש"ח. הבן ישב 12 שנה בבתי כלא שונים בארץ, על סמים, פריצות, שוד מזויין, נוכל, ערמומי, שקרן, ואף הביא עד שלא היה במקום שהעיד שהוא קיבל את המכות. מה עושים במקרה זה? ישנה סכנת חיים להוריי? דחוף דחוף דחוף?

    • אלימות - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 24/02/2009 22:18

      היה ולהורים זכויות קנייניות בדירת המגורים הם רשאים להגיש תביעה לצו מניעה קבוע וזמני