דיני משפחה

  • הבת זוג של אבא רוצה לקחת את הדירה שלי
    ישראל ,ס, | 04/02/2009 02:55

    נכתב לפורומים: דיני משפחה וירושה, תמיכה נפשית למבוגרים אז ככה בקצרה עליי: בן 30, פגוע נפש , גר כרגע בדירת חדר בדיור מוגן , יצאתי מהבית בשל אי נוחות וקשיים בבית, בדיור המוגן עוזרים לי להתמודד אבל השכר דירה יחסית גבוהה (לי) לכן יום אחד ארצה לחזור לדירת אבא, אמא נפטרה בשנת 2001, ומ2006 בערך אבא חי עם אישה אחרת שבהתחלה נתנה לו יחס טוב יחסי, אבל התברר שהכל בשביל הכסף , הוא קנה לה המון דברים אז , היא ניצלה אותו, אבא שלי לא אינטליגנט תמים ופתי(כניראה) היום נגמר כבר כל הכסף שלו היא ביזבזה הון על מותרות, בגדים, ומלונות, עכשיו שנגמר הכסף היא עושה לו את המוות, ככה הוא סיפר לי אתמול לאט לאט הוא נשבר ומספר לי יותר כמה היא אליו (ואני רוצה לעזור לו) וזה משפיע לי על המצב הנפשי, מדרדר אותי בפחדים תכף תבינו למה, מקללת אותו, לא מתייחסת אליו לא רוצה לישון איתו והגרוע מכל אומרת לו שהיא תוציא לא את הנשמה עד שהוא ישתולל ואז היא תזמין משטרה והיא תשתלט על הבית,,, והיא יודעת שאני בן אדם חלש נפשית ולא יכול להילחם, אני פוחד שהיא תממש את זה תגרום לאבא שלי להגיע למעצר ותשתלט על הבית שהיה שלי ושל אבא שלי בטענה שהיא :"מוכרת בציבור" או משהו כזה, ולמרות שיש לי צוואה עוד מ2001 על הדירה עם חתימת עורך דין ושל אבא שלי ושל אמא שלי ז"לף והצוואה נמצאת אצלי, השאלה שלי: האם היא יכולה לשדוד מאיתנו את הבית בטענת ידועה בציבור? אם זה יקרה מה עליי לעשות, האם אוכל להגיש תלונה במשטרה על הרוע שלה והניצול של אבא שלי כאיש תמים ולא אינטלגנט, ניצול שלו תוך כדי הבטחה שהיא באמת איתו כל עוד היה לו כסף עד להפכית חייו לגיהנום ואיומים לקחת את כל מה שיש לו , שנותר הדירה שלו, שהיא גם שלי לאחרית הימים אני רוצה לעזור לו אבל אני פוחד , הוא גם דיי פוחד ממנה או להישאר לבד,,,,אני לא יודע מה לעשות? מה אפשר לעשות? אשמח לעורך דין שמבין שיענה,,,להקדים תרופה למכה,,,

    • דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 04/02/2009 08:48

      אתה חייב ייעוץ של עורך דין תשקול לפנות למסלול הייעוץ האישי באתר. אתה ואביך חייבים להתייעץ