התעללות במשפחה - דיני משפחה

  • ראיות - התעללות בתוך המשפחה
    ימית | 29/01/2009 21:26

    סבלתי מהתעללות מינית מצד אחי . כתוצאה מההתעללות סבלתי ממצב נפשי גרוע , התקפי הסטריה , וטיקים . הורי הוזמנו לבית ספר ונעשו נסיונות לדובב אותי . הבית ספר , היה דתי וגם אחי למד בו . כיום מספר שנים רב אחרי , רציתי לפנות למשטרה אך לפני כן להביא עדויות כלשהן . לכן יצרתי קשר אם הבית ספר וביקשתי העתק מין התיק האישי , הן טענו שהתיקים נזרקים לאחר 7 שנים , ולא הצליחו למצוא אותו. הם שוחחו אם היועצת והיא אכן זכרה אותי ואת הנסיונות לדובב אותי , וכמו כן גם אם המחנכת שזכרה אותי ואף דיברה אם מורים אחרים וטענה בפני שאינה יודעת אם אכן נאנסתי אך חוויה קשה עברתי בטוח . כאשר נודע להם כי המתעלל הוא אחי אשר למד אצלם וכי הוא בעל משפחה חל מהפך קיצוני ביחסם , והם ניסו לשכנע אותי שלא להגיש תלונה . כעת הם טענו שהייתי ילדה רגילה אם כי מאט מופנמת ועצובה אך אין מה בכך וכי יש מספר עצום של ילדות ונערות המתנהגות כך ואין זה אומר שהן ספגו התעללות . מה עליי לעשות? וכמה זמן משפט כזה יכול להיערך באם אני אגיש תלונה במשטרה?

    • התעללות במשפחה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 29/01/2009 23:00

      ימית שלום, ראשית צר לי לשמוע את סיפורך העצוב. בעניין הטיפול בעניין - פני למשטרה, ספרי את הסיפור ובררי איתם, מה הסיכוי להגיע לכתב אישום נגד אחיך, ואם יוגש - כמה זמן לדעתם יימשך ההליך, לאור כמות הראיות והעדים שיש להעיד ומנגד הזמן הרב שחלף. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים