למה לא בכל מיקרה הסכם כזה יעול רק לעזור

  • הסכם ממון לידועים בציבור
    מודאגת | 25/01/2009 23:04

    מדובר במקרה של בחורה בעלת דירה שנרכשה במהלך מערכת יחסים עם בחור, שעבר לגור אצלה מזה מספר שנים. כל השנים היא קנתה והשקיעה בדירה ובנוסף חסכה סכום לא מבוטל בחשבונה הפרטי. בן זוגה לא תרם מאום לדירה במשך השנים, חי על חשבונה והפסיד את רוב הכסף בחשבונו הפרטי. האם כדאי גם כעת, לאחר שנים, לעשות הסכם ממון? למה הבחור זכאי אם בכלל במקרה של עזיבה ואיך להתמודד עם זה? תודה.

    • למה לא בכל מיקרה הסכם כזה יעול רק לעזור
      ש | 26/01/2009 06:38

      איזהו חכם ניודע את הנולד,,,הקדימי תרופה למכה,,,כך מסמך יהייה טוב במיקרה שיתעוררו ויכוחים בעתיד ,גם עדים טובים לכך..למה לדכות לצרות ווידוחים וזמן שיפוטי יקר ..זוהי דעתי

    • הסכם ממון לידועים בציבור - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 26/01/2009 18:15

      שלום רב, בהחלט מומלץ לעשות הסכם ממון, אשר יקבע כי ישנה הפרדה מוחלטת בין נכסי כל אחד מהצדדים. הסכמתו או אי הסכמתו של הבחור לחתום על ההסכם יהוו אינדיקציה בפני עצמה למה שצפוי במקרה של פירוד ... מומלץ לערוך את ההסכם באמצעות עו"ד. תוכלי לפנות לאתר לקבלת יעוץ אישי בנושא זה. . בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי, משרד עו"ד ומגשרים