את נשמעת גיס חמישי במשפחה.על אימך להיזהר ממך את

  • מזנות לכל החיים
    ליאת | 19/01/2009 12:37

    אבא שלי בן 65 נכה על כיסא גלגלים ופרוד מאמt שלי כמעט 20 שנה היא לא מוכנה לתת לו גט והוא משלם לה עדיין מזונות והיא עדיין גרה בדירה שלו שהוא רכש לפני שנישאו וללא משכנתא היא טוענת שאין לה כלום אבל אני יודעת שכן היא מחביא את כל הכספים שלה בח-ן של אחי וגם שיפצה את הבית ב-200000 ש"ח ותמיד בוכה שאין מה לעשות אבא שלי נכה והוא זקוק לכול שקל?

    • את נשמעת גיס חמישי במשפחה.על אימך להיזהר ממך את  לת
      מאוד תאבת בצע | 19/01/2009 12:41

      • לא תאבת בצע
        ליאת | 19/01/2009 12:49

        אדם נכה במדינת ישראל לא מתייחסים אליו ואני יודעת שיש לה כספים איזה תאבת בצע אני לא רוצה מההורים שלי כלום רק צדק ושיחיה חיים נורמלים כרגע הוא גר בשכירות ומה הקשר אליי

    • סרבנות גט - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 19/01/2009 20:07

      ליאת שלום, קיימות מספר דרכים לפתור את הבעיה, אולם מסגרת הפורום אינה מתאימה לפרטן. תוכלי לפנות ל"יעוץ אישי" באתר וישתדלו לסייע בידיך בדרך הטובה ביותר. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

    • ולא מבין על סמך מה נאמר עלייך תאבת בצע?
      לי | 21/01/2009 16:12

      יפתח תיק גירושין בבית הדין הרבני הקרוב למקום מגוריו ויפקיד לה גט אם יש לו עילה להתגרש ממנה. איך קיבלה מזונות? אולי לא עובדת וצריכה להתפרנס? חבל שאת צריכה להתערב בין השניים. בכל זאת זה הורים. כבד את אביך ואת אמך. ילדים לא יכולים לשפוט למרות שזה מאד כואב שיש אב נכה והצד השני לא מתחשב וגם המדינה לא נותנת כבוד ועזרה לנכים.