ידועה בציבור - דיני משפחה

  • אורית
    אורית | 15/01/2009 10:49

    אני חיה עם בן זוג 4 שנים .ואני כעיקרון ניקראת ידועה בציבר מה שביררתי שאלתי היא מה לגביי התנאים והחוק שמגיע לידועה בציבור .יש לציין שיש כסף בסכום די גבוהה לבן זוג האם זה משותף של שניינו ואין הסכם כול שהוא על הכסף.וקיימת אישה שנשואה לו בנייר אך הוא פרודג מימנה כבר 12 שנה לא רוצה לתת גתת כך אני מבינה.מיכוון שיש בנייהם את הילד שלו ביגלל זה היא לא מוכנה לתת גט.בבקשה חייבת תשובה .תודה רבה רבה

    • ידועה בציבור - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 17/01/2009 21:03

      האם הציבור טועה לחשוב שאת אישתו של בן זוגך או שהציבור יודע שהוא נשוי לאחרת ? אם הציבור טועה לחשוב שאת ידועה בציבור, חלה עליך חזקת השיתוף והלכות השיתוף לפיהן כל מה שנצבר בחייכם המשותפים - שייך לשניכם בחלקים שווים. הכי טוב - ערכי הסכם בינך ובין בעלך ואשרי אותו בבית משפט. תשקלי לפנות למסלול הייעוץ האישי באתר