בדיקת אבהות - דיני משפחה

  • בדיקת אבהות
    אביב | 12/01/2009 18:26

    שלום רב האם בדיקת אבהות מוסכמת ע"י שני הצדדים דרך בית המשפט עולה כסף ואם כן כמה?

    • בדיקת אבהות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 12/01/2009 19:49

      אביב שלום, בדיקת אבהות נעשיית על ידי המעבדה, המקבלת את התשלום מהנבדקים, (אפילו במקרים בהם ביהמ"ש הוא שצווה על הצדדים לבצעה), אשר מתחלקים ביניהם בעלות הבדיקה בהסכמה ו/או בהתאם לחלוקה שקובע ביהמ"ש. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • עו"ד מיקי חשמונאי
        אביב | 12/01/2009 20:12

        תודה על תשובתך. האם בדיקת אבהות דרך בית משפט היא זולה יותר מאשר באופן פרטי והיכן ניתן לבצע בדיקות אלו. תודה רבה

        • בדיקת אבהות
          *** | 12/01/2009 20:15

          ביצעתי בדיקת אבהות בבית חולים רמב"ם בחיפה עלות הבדיקה לזוג ולילד עלתה 4000 ש"ח בהצלחה

          • תודה  לת
            אביב | 12/01/2009 20:19

        • בדיקת אבהות - דיני משפחה
          עו"ד מיקי חשמונאי | 12/01/2009 20:16

          אביב שוב שלום, לא ניתן לבצע בדיקת אבהות במדינת ישראל ללא צו בימ"ש. ביחס למחיר - בדוק במעבדות המבצעות את הבדיקה מהי העלות. ברמב"ם למשל המחיר, נכון לימים אלה, הוא 1,331 ש"ח לכל נבדק, דהיינו 3,993 ש"ח לכולם. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

          • תודה  לת
            אביב | 12/01/2009 20:19

          • הבדיקה אמינה ?
            אלדד אור | 10/08/2014 11:23

            הבדיקה ברמבם אמינה ב 100% ותוך כמה זמן מקבלים תשובה לאחר הבדיקה תודה