תשובה

  • צו הרחקה
    מיכאלה | 11/01/2009 12:06

    שלום רב, אני גרושה זה כ- 3 שנים, הגרוש שלי לא משלם מזונות ויש לו תיק בהוצאה לפועל, הבעייה היא שהוא לא מניח לי, מטריד אותי בטלפון עשרות פעמים ביום, מגיע לביתי וקורא לי בכל שעות היום והלילה ולא מניח לי, אני רוצה להוציא נגדו צו הרחקה - איך אני עושה זאת? תודה מראש על העזרה מיכאלה

    • תשובה
      עו"ד אורי גלזן | 11/01/2009 13:00

      גשי לבית המשפט לענייני משפחה, במזכירות אמורים להיות סטודנטים מתנדבים שיסייעו לך להגשת הבקשה.

    • הרחקה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/01/2009 13:05

      מיכאלה שלום, שיקלי לפנות קודם כל למשטרה, להגיש תלונה, ולאחר מכן לביהמ"ש. יתכן שהמשטרה תיתן נגדו צו הרחקה מינהלי, למספר ימים, אשר יאפשרו לך לקבל יעוץ ולהערך בשיקול דעת, לפעולות הבאות. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים