תשובה

  • גירושים דחוףףף
    יי | 11/01/2009 11:55

    אם בעלי טוען שפתח תיק ברבנות ויש תאריך לדיון ולא קיבלתי זימון האם יתקיים דיון האם ישפטו אותי לא בפניי? (בדקתי אם העו"ד שלי גם הוא לא קיבל זימון והעו"ד שלו לא מייצג אותו ברבני והוא לא יודע דבר בעניין) ומה צריך לעשות כי זה לא באזור שלי.

    • תשובה
      עו"ד אורי גלזן | 11/01/2009 12:57

      א. על פי תקנות בית הדין הרבני, יש להגיש תביעת גירושין לבית הדין הרבני באיזור בו התגורר הזוג (באתר של בתי הדין הרבניים ניתן לראות היכן בית הדין לו סמכות מקומית לדון בתביעת הגירושין). ב. עלייך להמתין לקבלת זימון, אז תדעי אם באמת נפתחה תביעת גירושין ואם ישנו דיון בעניינכם, היכן ומתי.

    • הגשת תביעת גירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/01/2009 13:03

      שלום רב, תוכלי לפנות אישית (כדי שיוכלו לזהות אותך) למזכירות בית הדין הרבני באיזור מגורייך, ולבקש שיבדקו במחשב האם נפתחה נגדך תביעה באחד מבתי הדין בארץ. אם לא נפתחה עדיין תביעה - שיקלי היטב, בעזרת בא כוחך, האם להמתין לקבלת התביעה או לנקוט בהליכים המתאימים (בהתאם למקרה הספציפי שלך) לפניו. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים