דירה או מזונות- דיני משפחה

  • דירה או מזונות
    אורי | 08/01/2009 21:17

    התחתנתי ועברה שנה ורציתי להתגרש בגלל שכל הזמן רבנו והיה אי שקט ונמאס. אשתי תבעה מזונות וטענה שלא יכולה לעבוד ונקבע כי אני חייב לה כ-10,000 ש"ח מזונות זמניים על חצי שנה .מיום שהגישה את התביעה. לי לא היה עו"ד . העו"ד שלה הכין לי הסכם שאומר שאני אעביר לה את הזכויות בדירה ללא תשלום ואז אני יוצא ידי חובתי מתשלום המזונות והסכמנו להתגרש. הסכמתי לחתום על ההסכם ואושר בבימ"ש והיא פתאום התחילה לעבוד. אני הבנתי שטעיתי ולמה לי להעביר לה זכויות בדירה שלי ששווה 250,000 $ בגלל 10,000 ש"ח .והיא פתאום יכולה לעבוד. אמרתי לאשתי שאני לא מעביר לה את הזכויות אבל אני אשלם לה 10,000 שקל כי לפי ההסכם אני יכול לשלם לה כי העברת הזכויות רק פוטרת אותי מתשלום זה ואם אני מחליט שלא להעביר אז אני צריך לשלם. האם יש לה זכות לסרב לקבל את הכסף או להמתין עד שהכסף יצבור ריבית והצמדה .

    • דירה או מזונות- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 09/01/2009 15:34

      שלום רב הענין מורכב ונראה מעט בעייתי. ניתן להפנות השאלה למסלול יעוץ אישי וישתדלו לסייע בידיך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר