דיני משפחה

  • בקשתי ייעוץ אישי ולא חזרו אליי.....
    רחלי | 07/01/2009 13:14

    שאלתי הייתה לעניין תביעה נגד עזבון באמצעות יורש. ביקשתם ממני הרחבה על המקרה. אז אפרט: מתנהלת תביעה בין גיסה לאלמנת האח על כספים המגיעים לטענת הגיסה מהאח המנוח. בין הנתבעים נתבע בנק. הבנק הגיש הודעת צד ג' נגד אלמנת המנוח ע"י : תביעה נ' עזבון באמצעות יורשתו. האלמנה לא מכירה את הפעולות שביצעה המנוח בזמן שחי וטוענת להעדר יריבות הן כלפי הגיסה והן כלפי הבנק. מה אוכל לטעון לעניין הגשת תביעה נגד היורשת? הרי התביעה הוגשה נגד העזבון באמצעותה... האם זה אפשרי? כיצד אתקוף טענה זו שא"א להגיש כך נגדה?

    • דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 07/01/2009 13:47

      ראיתי שסיפרת שבקשתך לייעוץ אישי לא נענתה. אני פניתי לההלת הפורום שתבחן עניין זה ויעדכנו אותך בקרוב בהצלחה