החלפת שופט - דיני משפחה

  • האם ניתן לבקש החלפת שופט
    יצוקה | 06/01/2009 12:41

    סחבת בתיק הגירושין, מגיע לדיון יש צעקות.. השופט אומר תלכו תשלח לכם החלטה, ביקשתי בקשה לקבלת החלטה לאחר 5 חודשים, קיבלתי הזמנה לעוד 9 חודשים

    • החלפת שופט - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 06/01/2009 13:54

      שלום רב, למרות ההתנהלות המתוארת על ידיך, לא ניתן להחליף שופט מנימוקים אלה. אם למרות זאת ברצונך לעשות מעשה, ניתן לפנות להנהלת בתי המשפט או לנציב קבילות שופטים. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • החלפת שופט - פניה להנהלת בתי משפט ונציבות קבילות
        יצוקה | 07/01/2009 09:38

        פניה להנהלה בתי משפט ונציבות קבילות שופטים - פוחדת שיפגע בי, האם ניתן לבקש העברה לבית משפט אחר?? תודה