בודאי שכן הצד שכנגד צריך להסכים

  • הסכם גירושין
    שרון | 01/01/2009 14:57

    האם ניתן להוסיף בהסכם גירושין סנקציה, מה קורה במידה והבעל אינו עומד בתשלום מזונות? (לדוגמא: לקבוע שיפקיד צ'ק לבטחון שיופקד במידה ולא ישלם)

    • בודאי שכן הצד שכנגד צריך להסכים
      שקד | 01/01/2009 16:39

      לדעתי את יכולה להוסיף מה שאת רוצה אבל הצד השני צריך להסכים...אחר כך כדאי שתבקשי מבית המשפט כי הסכם זה יקבל תוקף של פסק דין. זיכרי כי שווה להיות ידידותי ולתת לצד השני את הכבוד המגיע בלי לוותר על האינטרסים שלך, הציגי דרישותיך בצורה ברורה ואסרטיבית הציגי מסמכים המעידים על רצונך להגן זכויות ותמיד יש לבקש יותר כשמבקשים יותר מקבלים יותר . וכן הדבר נותן מרחב תימרון , את חייבת לרשום את המחיר.אם יש הנחה או ויתור שתוכלי להוכיח בעתיד. תנאי תשלום ואחרי כמה ימים תתקיים נקיטת הסנקציות. ואז סעיף פיצוי ,אחריות ניזקית, ללא זה תהייה חשופה לתשלומים להוצאות בתי משפט ושכר טירחה. הערבות חשובה כי הסכם מחייב הבטחה פורמלית או ביטחון לעמידה בציפיות המובטחות או ההתחייבות ,בערבות נתן לראות שיעור החזר כספי ואת הכלול בתקופת האחריות.אם קיבלת תשלום כלשהו ודאי כי הסכום רשום במדוייק ולמה הוא מתייחס . כמו כן מערכת זמנים תאריכי תקפות או פקיעות תוקף, התחלה סוף וסיום מדוייק.וכן סעיף ביטול, פיסקה המציינת תהליכי ביטול אם אחד מהצדדים רוצה לצאת מההסכם, הוא צריך לפצות...כיצד תתבצע ההודעה וכד. צייני סעדים לפגמים שיכולים להתעורר -פגמים פורמלים או מהותיים. ורק אז מגיע החתימה ראי כי החותם, אם הוא ב''כ הציג יפוי כוח להיות מורשה חתימה עם הרשאה בעניין הספציפי הזה, תאריך ומקום החתימה , העתק ואז מתן תוקף של פסק דין הצהרתי להסכם פירוד....דרך צלחה .שקד

    • הסכם גירושין- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/01/2009 17:47

      שלום רב במסגרת ההסכם ניתן לקבוע סנקציות שונות ככל שמקובלות על הצדדים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר