צוואה בפני עדים - בפני נוטריון

  • תירון לשאלתי הקודמת
    רוי שקד | 01/01/2009 10:44

    שלום רב , תודה על התשובות,ברצוני לחדד את הנקודה הבאה,אשאל ,אם מצווה בא בימים , הבא לנוטוריון ומשלם לו על עריכת צוואה.מדוע שירשם הנוטוריון בצוואה כעד ולא כנוטוריון. האם מותר לו?.האם זוהי דרך לחמוק מפקודת הנוטוריונים והדרישה לתעודה רפואית.?<האם ביכולתי לבקש מבית המשפט כי יכיר בצוואה כזאת כצוואה בפני רשות למרות שלכאורה נערבה כצוואה בפני עדים?

    • צוואה בפני עדים - בפני נוטריון
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/01/2009 18:03

      שלום רב העובדה שעו"ד הוא גם נוטריון אינה מחייבת שכל פניה אליו לעריכת צוואה תעשה בכובעו כנוטריון. מלבד זאת יש לבדוק כל מקרה לגופו ולשקול מה אירע בדיוק. ניתן לפנות למערכת האתר במסלול יעוץ אישי וישתדלו לסייע בידיך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר