פריסת חוב עבר

  • חוב מזונות
    משה | 31/12/2008 09:49

    בוקר טוב לחברי הפורום יש לי חוב מזונות ואני לא יכול לשלם אותו מכוון שאיני עובד (הבטחת הכנסה)הגשתי בקשה לראש ההוצאה לפועל שידון בפריסת החוב וקיבלתי תשובה שלילית מכוון שהוא לא דן בנושאי מזונות היתקשרתי לבית המשפט לעינייני משפחה והם דחו אותי מכוון שלטענתם החוב נימצא בהוצאה לפועל תחת מספר תיק שלהם והם אלו שאחראים על הטיפול בו מה עליי לעשות במצב הזה ??? יש עוד לציין שמילאתי את ההצהרת יכולת בהוצאה לפועל עם כול המסמכים הרלוונטיים לנושא כ"כ פתחתי תיק להקטנת מזונות בבית המשפט לעינייני משפחה עם עו"ד שקיבלתי מהסיוע משפטי בתודה מראש משה

    • פריסת חוב עבר
      עו"ד גיל שחף | 31/12/2008 11:27

      פנה לראש ההוצאה לפועל ובקש ממנו שיפנה את כל סוגיית חוב העבר במזונות אל בית המשפט לענייני משפחה ראש ההוצאה לפועל בצדק דחה בקשתך מאחר ואין לו סמכות בתיקי מזונות לדון בחוב עבר. מי שיש לו סמכות זה רק בית המשפט אך כאמור בשביל להגיע עם סוגיה זו לבית המשפט לענייני משפחה אתה צריך את אישורו של ראש ההוצאה לפועל בהצלחה

      • תודה רבה
        משה | 31/12/2008 13:33

        תודה רבה לך עו"ד גיל שחף על חוות דעת המקצועית תהיה מבורך במעשייך משה