חלוקת עיזבון - דיני משפחה

  • חלוקת עזבון
    אסטפאן | 30/12/2008 17:41

    שלום רב, בימים הקרובים אני אמור לקבל את צו הירושה. אולם בשל רשלנותו של עורך הדין שמטפל בתיק אני לא מעוניין שהוא יטפל בחלוקת העזבון. יש הסכמה מלאה בין כל בני המשפחה לגבי החלוקה בינינו. ובכן: האם אפשר לעשות חלוקה ללא עורך דין? ואם כן מה אנו יכולים לעשות כדי שהחלוקה החדשה יהיה לה תוקף משפטי בכל מוסדות הצבור? בתודה ובברכה

    • חלוקת עיזבון - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 31/12/2008 11:47

      אפשר , שעה שקיימת הסכמה בין כל היורשים, לחלק את נכסי העיזבון ללא סיוע של עורך דין גשו יחדיו לכל גוף וגוף, הציגו את צו הירושה, ובדרך כל הגופים ינחו אתכם בדיוק מה צריך לעשות