מזונות עבר לבן 31

  • בן 31, מעולם לא ראיתי את אבי.
    איתמר | 28/12/2008 14:30

    שלום,אני בן 31.הסיפור שלי הוא כזה: בגיל שנה אבי נטש אותי ואת אימי ועבר לחו"ל. הוא ניסה ליצור קשר כשהייתי בן 13 אך הורי סירבו. אני הייתי די מבולבל ולא ידעתי מה לעשות. בגיל 18 משפחתו יצרה איתי קשר אך סירבתי להיפגש אימו בגלל שפחדתי וכעסתי. שאלתי היא האם יש לי זכות לדרוש מזונות/ נטישה ממנו? מעולם לא דיברנו או נפגשנו דרך אגב.

    • מזונות עבר לבן 31
      עו"ד מ. שיפמן | 28/12/2008 14:49

      שלום רב מזונות עבר לא ניתן לתבוע. ישנה אפשרות לתבוע תביעה נזיקית את האב שהוכרה בפסיקה אך ישנם מחסומים פרוצדוראליים שונים שצריך לעבור אותם ובכלל זאת טענת התיישנות ורק אח"כ להיכנס למהות. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • איך ניתן לעשות זאת ואיפה ישנם פרטים נוספים?  לת
        איתמר | 28/12/2008 14:53

        • תביעה נגד אב- המשך תשובה
          עו"ד מ. שיפמן | 28/12/2008 17:01

          שלום רב ניתן לפנות למערכת האתר במסלול יעוץ אישי וישתדלו לסייע בידיך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר