מזונות מגבר נשוי

  • מזונות מגבר נשוי
    אלונה | 21/12/2008 09:21

    שלום, ברצוני לברר יש לי ילדה בת שנה מגבר נשוי איתו היה לי קשר חמש שנים הנ"ל לא משלם מזונות אך מדי פעם נתן לי סכומים קטנים משהו כמו 1000 ש"ח יש לציין כי מדי פעם הוא מאיים עלי כי גם את זה לא יתן האם אני יכולה לתבוע מנו מזונות ? חובה לציין שאני שכירה ומתגוררת בשיכרות והוא איש אמיד תודה

    • מזונות מגבר נשוי
      עו"ד גיל שחף | 21/12/2008 09:58

      בהחלט יש מקום לתבוע מזונות מאבי הילדה העובדה כי הוא נשוי אינה מעלה ואינה מורידה דבר להמשך טיפול תשקלי לפנות למסלול הייעוץ האישי באתר

      • המשך לשאלה
        אלונה | 21/12/2008 10:27

        תודה רבה על התגובה המהירה שאלה נוספת כמה עולה טיפול כזה ? וכמה זמן זה נמשך ? והם אני יכולה לפנות לחברה שלכם ? שוב תודה רבה

        • אלונה שלום,
          מערכת | 21/12/2008 13:19

          אלונה שלום רב, הפורום אינו במה ליצירת קשר אישי עם עורכי הדין המסייעים מרצונם הטוב ובהתנדבות לאלפי פונים. כך גם לא נוכל לתת מענה לשאלות הקשורות בענייני שכר טרחה שגובים עורכי דין וכו'. תוכלי לבחור להסתייע בייעוץ האישי באתר וייעשה ניסיון לתת מענה נוסף גם על שאלות שאין מקומן בפורום. קישור: ייעוץ אישי בברכה, מערכת האתר

      • מדוע אינך תובעת את ביטוח לאומי לקבלת דמי מזונות?  לת
        אא | 22/12/2008 08:13